Facebook šala na račun domačih starlet

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na družabnem omrežju Facebook se je nekdo hudo potrudil s šalo na račun domačih starlet La Toye in Urške Čepin.
Oglej si celoten članek

Na družabnem omrežju Facebook si je nekdo vzel veliko časa, da se je pošalil na račun pornese La Toye in starlete Urške Čepin. Zgornja fotografija prikazuje facebook status La Toye, ki naj bi zapisala: Joj! Kako sem neumna!, na kar naj bi Urška Čepin komentirala: Kradem!

Za komentar smo poklicali La Toyo, ki pravi, da se na to vrstne provokacije ne ozira: "Zdi se mi butasto, da se z mano ukvarjajo in se vmešavajo v moje življenje. Komentarjev sploh ne berem več, preberem le svojo izjavo, ki jo napišete novinarji. Ne bom se ukvarjala s celo Slovenijo, čeprav imajo drugi očitno veliko dela z mano."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.