Faithless se razhajajo

Foto: Žurnal24 Po 15 letih se skupina razhaja. (Foto: Dallas)
Britanska skupina Faithless se po 15 letih razhaja.
Oglej si celoten članek

"Po 15 letih je napočil čas, da se knjiga zapre in se jo nese nazaj v knjižnico", je na spletni strani nadvse uspešne skupine zapisal pevec Maxi Jazz. "Tudi pri pisanju pesmi točno veš, kdaj je končana … to je naša 'hvala in na svidenje turneja'."

Skupina, ki je znana po dance hitih, kot so Insomnia, God Is a DJ in We Come 1, je izdala šest albumov. "Z vami smo doživeli neverjetno, mogočno in ganljivo izkušnjo. Za nami so napeta leta in na tisoče milj," je še zapisal Maxi in dodal: "Če bi se vam do konca svojega življenja zahvaljeval, to ne bi bilo dovolj. Imam spomine, ki jih bom s seboj nosil še v prihodnjem življenju. Za vedno boste v mojem srcu."

Skupino lahko to soboto vidite v Zagrebu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.