Faki in Maruša: S poroko še ne bo nič …

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
"Ne bova hitela,“ nam je na vprašanje, ali bodo kmalu zadoneli poročni zvonovi, odgovoril Faki.
Oglej si celoten članek

Kmalu po koncu druge sezone šova Kmetija: Nov začetek je razpadla dveletna zveza med zmagovalcem Fakijem in njegovo Marušo, ki je prav tako tekmovala v Kmetiji. "Nisva več skupaj. Za to sem kriv sam, ker sem Marušo preveč zapostavljal in se malo oddaljil od nje," nam je januarja povedal Faki, a golobčka sta se na srečo spet pobotala.

"Skupaj sva, vse je v redu,“ nam je ta teden zagotovil Faki, na vprašanje, ali morda že načrtujeta poroko, pa je odgovoril: "Maruša mora končati študij in tudi jaz imam svoje obveznosti. S poroko tako za zdaj ne bo še nič, dokler nama je lepo, ne bova hitela. O poroki sicer razmišljava, bomo videli, kdaj se bo zgodila. To bo prišlo samo od sebe.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:34 22. Maj 2016.

    a ta šoja res ne more dobit enga normalnega slovenca, ne tega fuki-musliča ?

  • 12:41 22. Maj 2016.

    In Slovenija bo spet imela enega muslimana več, ko bosta dobila otroka !

  • 11:24 22. Maj 2016.

    ...maruša je ena zakompleksana baba...če bi ne bila,bi mu že davno dala nogo in si našla normalnega fanta...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.