Faki o tem, da naj bi se streljal

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Maja, nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, je v šovu razkrila, da naj bi se Faki "hvalil" s pretepi in strelskimi obračuni.
Oglej si celoten članek

Faki je vse govorice, da bi bil udeležen v kakršnih koli strelskih obračunih, ostro zanikal. "To je pravo izmišljevanje. Maja bi morala pogledati sebe, kako je sama grozila in tepla Nika na Kmetiji: Nov začetek. Prav tako mi je Niko grozil, da ima pištolo in da bi me ustrelil. Sem se že kdaj sicer stepel, a se takim situacijam vedno raje umaknem,“ je za Žurnal24 pojasnil finalist omenjenega šova, 33-letni Fahrudin, po domače Faki.

Glede omenjene grožnje pa nam je 19-letni Niko priznal, da je to sicer res, a da je bilo vse skupaj izrečeno zgolj in samo v jezi: "Ah, kaj ste normalni, to je bilo takrat, ko sem bil jezen, še zdaleč pa ni bilo mišljeno resno."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 05:26 13. December 2015.

    ko treba svijske klobase delati reče da on ne sme ker je musli ko pa trba jesti je pa prvi …

  • 23:46 11. December 2015.

    na žalost pa je šov naštiman da faki zmaga. mi slovenci pa smo res prodane duše. drugače pa je faki …

  • dd
    14:54 11. December 2015.

    Fakija je res nemogoče gledati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.