Faki spet v policijskem pridržanju

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Fahrudina Čauševića, zmagovalca šova Kmetija: Nov začetek, naj bi v sredo aretirala policija.
Oglej si celoten članek

Po pisanju Slovenskih novic bi se moral Faki danes pojaviti na kazenskem oddelku okrožnega sodišča, kjer se bo nadaljeval predobravnavni narok zaradi nasilnega ropa leta 2014, a ga verjetno ne bo, ker bo moral pred preiskovalnega sodnika.

Faki naj bi bil namreč že od srede v pridržanju, in sicer zaradi vloma. Podatki medija o vlomu se ujemajo s podatki policije, ki sicer imena osumljencev zaradi varovanja osebnih podatkov ni razkrila. "9. 11. 2016 nekaj po 20. uri so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o vlomu v garažo na Cesti Dolomitskega odreda v Ljubljani. Pri pregledu neposredne okolice kraja dejanja so policisti izsledili in prijeli 32-letnika ter mu nato tudi odvzeli prostost. Po do sedaj zbranih obvestilih  je ugotovljeno, da je 32-letnik skupaj s še dvema za zdaj neznanima osumljencema vlomili v  garažo,  skozi katero so vstopili v notranjost stanovansjkega bloka in nato vlomili še v stanovanje. Pri  tem so bili zaloteni s strani enega od oškodovancev, katerega so tudi poškopili s solzilcem. Policisti glede okoliščin dogodka še zbirajo obvestila," so za Žurnal24 povedali na PU Ljubljana.

Poklicali smo Fakija, a je zvonilo v prazno, oglasilo pa se nam je njegovo dekle Maruša, kandidatka šova Kmetija: Nov začetek, ki pa ne daje več izjav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 16:42 15. November 2016.

    Stvar je čist enostavna...<br />Na naše stroške za min. 5 let na Dob....<br />Po prestani kazni in vračilu vse škode …

  • 22:11 11. November 2016.

    slab lopov je tole fakin al kaj je.....naj se rajš zgleduje po ministrih,ki nas tiho in počas nas ropajo,vsak dan,25let,non …

  • 17:17 11. November 2016.

    klinc pa tak zmagovalec, ki še krasti ne zna

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.