Fant ji je podaril vibrajoče hlačke in jo peljal k mami

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ryan Hamilton je svojemu dekletu kupil prav posebno darilo. Potem pa jo povabil na večerjo z njegovo mamo.
Oglej si celoten članek

Ryan Hamilton, fant, ki svoje potegavščine rad objavlja na YouTube, je za nos potegnil svoje dekle. Kupil ji je vibrajoče spodnje hlačke in jo tik pred odhodom na večerjo z njegovo mamo prosil, da jih pomeri. Ker se jima je mudilo, je dekle hlačke pozabilo sleči.

"Boš ti vozila, prosim?“ jo je prosil Ryan in med vožnjo poklical mamo, da sta na poti. Mami je nato rekel, naj se usede spredaj, ob bok njegovemu dekletu. Ryan se je usedel zadaj in se poigral z dalinjskim upravljalcem hlačk. Njene reakcije si lahko ogledate v videu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:37 11. Februar 2017.

    K.D. tebi tudi možgani vibrajo, ali si pozabila sleči vibrirajoče hlačke, pa ti možgani bolj slabo delajo.

  • 19:19 11. Februar 2017.

    Dobra pičkica !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.