Fant, ki je zrastel v Johna Lennona

Foto: Žurnal24 Johna Lennona je v filmu zaigral Aaron Johnson. (Foto: Kolosej)
V Kulturnem domu v Slovenj Gradcu si lahko ob 16. uri ogledate biografsko glasbeno dramo Nowhere Boy – zgodba o Johnu Lennonu.
Oglej si celoten članek

Predstavljajte si otroštvo Johna Lennona. Liverpool leta 1955. Bister in težaven petnajstletnik si želi doživetij. Toda v družini, polni skrivnosti, se za fanta pulita dve neverjetni in vplivni ženski. Zadrgnjena teta, ki ga je vzgojila, in malce podivjana mama, ki ga je že zgodaj zapustila. John, ki hrepeni po normalni družini, se umakne v razburljivi svet rock'n'rolla. Spozna ljudi, ki ga bodo spremljali vse življenje. Ravno, ko se Johnu začne nasmihati uspeh, družino prizadene tragedija. Toda ta mladeniču da nov glas in svet dobi novo glasbeno ikono.

Ob 16. uri bo na temo filma abonentom in zunanjim obiskovalcem spregovoril Dragan Bulič, glasbeni urednik na Radiu Slovenija in dobitnik viktorja 2009 za življenjsko delo. Predavanje in pogovor ob 16. uri sta za abonente in zunanje obiskovalce brezplačna, ogled filma pa vas bo stal 3,5 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.