Fant ne vlaga v najin odnos

Foto: Žurnal24 Naj končam zvezo?
Imam mlajšega fanta, s katerim sva skupaj malo več kot en mesec. Opažam, da samo jaz vlagam v najin odnos, zato se sprašujem, ali mu sploh kaj pomenim.
Oglej si celoten članek

Stara sem 18 let in imam pet mesecev mlajšega fanta (je moj prvi fant). Lahko povem tudi, da je že imel 7 punc in ima veliko več izkušenj kot jaz. Skupaj sva malo več kot en mesec in počasi opažam, da sem samo jaz tista, ki v zvezo nekaj vlaga. Med nama je enourna (z busom) razdalja (izpit bom kmalu naredila), zato veliko časa zapravim za vožnjo. Vedno prihajam jaz k njemu in si razporejam čas, njemu pa se zdi potrata časa, da bi se z busom pripeljal do mene. Je pa tudi zelo lene narave. Zanima me, ali mu sploh kaj pomenim? Razmišljam, da bi to zvezo končala, saj me to zelo moti. Nekako sem mu že namignila, da se mora tudi on malo prilagajati, pa ni storil ne vem kaj. Nočem pa mu povedati točno, kaj hočem,saj sem mnenja, da se mora do tega sam dokopati. Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.

 

Potrebujete nasvet?

Vprašanja za dr. Ireno Rahne Otorepec pošljite na: svetovanje@zurnal24.si

Odgovor
Očitno samo ti vlagaš v odnos, fant pa je zelo egocentrične narave. Menim, da to, da se ti je pobahal, da je že imel 7 punc, in tisto o izkušnjah ni toliko pomembno – niti ni nujno, da drži. Če te že zdaj motijo njegove osebnostne lastnosti, jih tebi na ljubo ne bo spremenil. Sooči ga čim prej s tem, kaj razmišljaš in kako si predstavljaš vajino druženje ter kaj te moti in če se zate nič ne potrudi, potem končaj zvezo. Sicer pa sta skupaj zelo kratek čas in mislim, da potrebuješ le potrditev, da so tvoja opažanja in razmišljanja pravilna, da se dokončno odločiš. Želim ti veliko lepih in prijetnih izkušenj v druženju z nasprotnim spolom. Bodi samozavestna in naj se bodoči fantje zate potrudijo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.