Fant oskarjevke ima nevarno preteklost

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Lupita Nyong’o, ki je v nedeljo osvojila oskarja za najboljšo stransko igralko, je videti povsem nedolžno dekle, a njen izbranec je vse prej kot to.
Oglej si celoten članek

Ameriška spletna stran RadarOnline.com poroča, da je fant oskarjevke Lupite Nyong’o daleč od princa na belem konju. Gre za somalijskega raperja K’Naana, o katerem se je sicer veliko pisalo leta 2010, ko je svet pel njegovo himno za svetovno prvenstvo v nogometu Wavin' Flag. Kot poroča omenjena spletna stran, je K’Naan nekdanji član tolpe, ki je že večkrat sedel za rešetkami.

K’Naan se je rodil v Somaliji, a je njegova družina kmalu odšla živet v Kanado, kjer naj bi jih čakalo boljše življenje. Vendar jim nevarna soseske Toronta ni prinesla miru in K’Naan je kmalu postal član tolpe. "Nas Somalijcev niso lepo sprejeli, saj se nismo znali oblačiti 'kul'. Imeli smo oblačila iz trgovskih centrov, zato so se nam drugi otroci smejali. Glede tega je bilo veliko konfliktov ..." Ker je zapadel v slabo družbo, je bil 36-letni raper v desetih letih aretiran več kot 12-krat, med drugim zaradi nasilja z orožjem. "Z orožjem sem znal delati že pri devetih letih. A na srečo nisem nikogar ubil, imel sem ga le za zaščito."

Od takrat se je zanj veliko spremenilo; postal je uspešen raper, je predan musliman, ne pije in ne kadi. Še vedno pa se zaveda, da je imel v življenju veliko srečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.