Fanta in prijateljico ujela v postelji, posnetek je postal pravi hit!

Foto: Tik Tok
Foto: Tik Tok
Sladko maščevanje …
Oglej si celoten članek

Študentka je svojega fanta ujela v postelji s svojo cimro in ju posnela, kako skupaj dremata. Video, ki ga je objavila na Tik Toku, pa je z dvema milijonoma všečki hitro postal pravi viralni hit. 

Uporabnica, ki na Tik Toku ustvarja pod imenom Catcha_case, je video podkrepila s skladbo raperke Khie z naslovom Don't Trust No Nigga, ki poje: "Svoje zaupanje si dala črnu** ti neumna kur**. Kako bi vedela, da ne bo fu** tvoje najboljše prijateljice in sestre."

Tovrstni videi so trenutno zelo popularni, mnogi pa jih posnamejo kot igrano situacijo, da bi pridobili oglede in všečke, in jih partnerji v resnici sploh niso prevarali ali pa partnerja celo sploh nimajo. 

 

@catcha_case

Just caught my bf and roommate cheating 😝😝😝

♬ Don't Trust No Nigga - Khia
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.