Fantastični štirje: Tako je potekalo prvo srečanje bratov po eksplozivnem intervjuju

Foto: Profimedia meghan markle, princ harry
Sta se para drug drugemu izogibala?
Oglej si celoten članek

Ta nastop so vsi mrzlično pričakovali. Brata William in Harry se namreč že od julija, ko sta se skupaj udeležila polo turnirja, nista srečala na javnem dogodku. Vmes, kot sedaj že vsi vemo, sta se Harry in Meghan odločila še za napad na britanske medije, v intervjuju pa sta razkrila tudi, kako težko je živeti v kraljevi družini in da sta se Harry in William oddaljila.  

Izogibanja pa je sedaj konec. V soboto se je morala "fantastična četverica", kot paroma pravijo mediji, udeležiti dogodka ob prazniku Remembrance Day, ko se Britanci spominjajo na vse, ki so umrli v vojnah. 

Foto: Profimedia meghan markle, princ harry, princ william, kate middleton
Vse oči so bile uprte v Harryja, Meghan, Willa in Kate. Kakšno je vzdušje med njimi? Na to vprašanje žal niso dobili konkretnega odgovora. Nekateri so namigovali, da sta se para drug drugemu izogibala, saj so na balkonu sedeli vsak na svojem koncu. Sedežni red pa ni odvisen od kapric posameznikov, ampak ga določa hierarhija v družini. 

Če so člani kraljeve družine med sabo sprti, tega v javnosti zagotovo ne bodo pokazali. "Del vsake službe je, da ves čas kažeš pogumen obraz in da zdržiš,“ je Harry pred kratkim povedal v intervjuju za dokumentarni film An African Journey. 

Foto: Profimedia kate middleton, princ willian

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.