Fantazira o Miley v Briljantini

Foto: Žurnal24 Justin kot Danny in Miley kot Sandy. Si ju predstavljate? (Foto: Reuters)
Justin Bieber meni, da je idealen za vlogo v remaku filmske uspešnice Briljantina.
Oglej si celoten članek

Za vlogo Dannyja v morebitnem remaku legendarne uspešnice Briljantina iz leta 1978 bi bil najprimernejši Justin Bieber. Tako vsaj meni sam. Pravzaprav je že dobro razmislil, koga bi postavil na mesto Dannyjeve muze Sandy, ki jo je ob Johnu Travolti odigrala Olivia Newton-John.

"Brez oklevanja bi izbral Miley Cyrus. Zna peti, plesati in igrati," je prepričan ambiciozni 16-letnik. Vendar pa Miley ni edina, ki bi zaigrala v Justinovem fantazijskem filmu. "Z veseljem bi vključil Cheryl Cole. Čudovito bi bila videti v uniformi navijaške skupine," sanjari Bieber, ki je britansko lepotico pred kratkim uvrstil med najbolj vroče ženske na svetu.

V vlogo ravnateljice McGee bi se po njegovem mnenju najbolje prelevila Susan Boyle, vendar le, če bi spremenili scenarij in bi lahko pela. "Obseden sem s Susan. Ko gledam njen prvi nastop na avdiciji, se mi še danes naježijo dlake na hrbtu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.