Fantek pristal v roza barvi

Foto: Profimedia Fantek v roza sobi Foto: Profimedia Fantek v roza sobi Foto: Profimedia Fantek v roza sobi Foto: Profimedia Fantek v roza sobi
Britanskemu paru so zdravniki napovedali, da bosta imela deklico, rodil se je pa fantek.
Oglej si celoten članek

Britanski par James Radley in Clair Evans bo moral na novo opremiti otroško sobico ter nakupiti garderobo za svojega novorojenega fantka Huga, potem ko so jima zdravniki v 20. tednu nosečnosti zagotovili, da bosta imela deklico. Nakupila sta roza oblekice, v roza barvi opremila otroško sobico, za deklico pa izbrala ime Eden Elise.

A življenje ju je presenetilo, saj je Clair rodila dečka. "Ko sem rodila, sem vprašala babico, če je z deklico vse v redu, zdravnik pa mi je prinesel novorojenčka in rekel, da je deček," je povedala Evansova. "Pomislila sem, saj ne more biti deček, vse, kar sem kupila, je roza!" Dodala je, da sta bila seveda oba vesela, da je le otrok zdrav. Redly, ki že ima deklico iz prejšnjega zakona, je povedal, da je bil šokiran, a hkrati počaščen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.