FBI že odkril Scarlettine hekerje

Foto: Twitter Scarlett Johansson Foto: Twitter Scarlett Johansson
FBI je že odkril skupino hekerjev, odgovornih za objavo golih fotografij Scarlett Johansson, ki so splet preplavile včeraj.
Oglej si celoten članek

Včeraj so se na spletu pojavile gole fotografije hollywoodske lepotice Scarlett Johansson in igralka je takoj zatem za pomoč pri iskanju nepridipravov zaprosila FBI. Očitno so se nemudoma lotili naloge, saj naj bi že odkrili skupino hekerjev, odgovornih za to dejanje. Poleg tega naj bi jim bila znana tudi identiteta vsaj enega od njih – vodje skupine.

Ista skupina pa naj bi bila odgovorna tudi za nezakonit vdor v telefone nekaterih drugih hollywoodskih zvezd, na primer Vanesse Hudgens, Jessice Alba, Lindsey Vonn, Ali Larter, Emme Caulfield ter "prijateljev za seks" Mile Kunis in Justina Timberlaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.