Felix bo skočil tudi v zakon

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po velikem podvigu, ki je Felixu Baumgartnerju prinesel svetovno slavo, namerava avanturist narediti še en odločilen korak.
Oglej si celoten članek

43-letni avstrijski skakalec Felix Baumgartner, ki je v nedeljo skočil z višine več kot 39 tisoč metrov, ima v načrtu še eno avanturo. Naslednje leto se namerava poročiti s svojim dekletom, nekdanjo manekenko in lepotico Nicole Öttl. Parček si nato namerava ustvariti dom v švicarskem Arbonu.

Baumgartner, ki se je na skok iz vesolja pripravljal pet let, je moral prestaviti poročne načrte. Zdaj, ko je veliki podvig za njim, je pripravljen vso energijo vložiti v priprave na poroko s 26-letnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:21 17. Oktober 2012.

    Tu ga pa nihče ne bo rešil ... tudi tista obleka ne ;-)<br />Naslednji naslov bo; Skok iz roba vesolja …

  • 12:20 17. Oktober 2012.

    Ti si bolan! Si razmišljal, da bi šel na kakšen pregled ... težiš in smetiš vse portale!

  • 08:59 17. Oktober 2012.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.