Fergie in Josh Duhamel se ločujeta

Po gobe je šel še en slavni zakon.
Oglej si celoten članek

Pevka Fergie in igralec Josh Duhamel sta sporočila, da se po osmih letih zakona ločujeta. Odločitev sta sprejela že v začetku leta, javnosti pa o tem nista obvestila prej, ker sta želela svoji družini dati dovolj časa, da se privadi na novo situacijo. Poudarila sta tudi, da se bosta kljub temu vedno podpirala. Par, ki ima 4-letnega sina Axla. Pred dvema letoma sta poskušala imeti še enega otroka, a jim žal ni uspelo.

Zvezdnika pa z novico nista presenetila le javnosti, ampak tudi pevkino mamo, ki ni niti slutila, da se je njuna 13-letna ljubezen končala. "Tega ne razumem," je povedala šokirala mati in dodala, da so pretekli konec tedna praznovali Axlov rojstni dan in da je bila družinica videti srečna. Pevkina mama predvideva, da sta bila za konec zakon kriva njuna natrpana urnika.

Josh in Fergie sta postala par septembra 2004, pet let pozneje pa je bila njuna zveza že v krizi, saj naj bi Josh svojo zaročenko prevaral s striptizeto. Na njuno zvezo pa so menda slabo vplivale tudi pevkine težave z alkoholom, ki jih ni nikoli skrivala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:45 15. September 2017.

    Smesno......prvo se pise ,da sta htela druzino navadit.....v nadaljevanju pa kk je bila mati sokirana nad novico, da se locujeta??????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.