Fergie in Josh pokazala sina

Foto: Facebook Axl Jack Duhamel Foto: Facebook Axl Jack Duhamel
Pevka Fergie in igralec Josh Duhamel sta že pokazala svojega prvorojenca.
Oglej si celoten članek

Pevka in igralec sta dokazala, da jima v svetu šovbizniza ne gre za mastne denarce, ki bi jih dobila za objavo prvih sinovih fotografij. Tako sta se po treh tednih od rojstva odločila, da javnosti predstavita svojega prvorojenca Axla Jacka Duhamela.

Igralec je na svojem profilu na Facebooku objavil dve njegovi fotografiji. Ob prvi, ki jo je objavil včeraj, je pripisal njegovo ime, 1. dan, Življenje je lepo ter zraven pomenljivo dodal oznako #paparazziyoucanleaveourhousenow (kar bi v prevodu pomenilo: paparaci, zdaj nas lahko pustite pri miru).

Ob drugi fotografiji, ki jo je objavil danes, pa je zapisal, da je dojenček star dva dni, da so opravili test sluha in da vsi organi delujejo. 

Pevka in igralec sta postala starša konec avgusta. Otrokov spol sta poskušala ves čas nosečnosti skrivati pred javnostjo, vendar jima to ni uspelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.