Fergiejini prijatelji po katastrofi na košarkarski tekmi v skrbeh

Foto: Profimedia
Bo zaradi dogodka zapadla v stare nevarne navade?
Oglej si celoten članek

Fergie je doletela velika čast. Na NBA tekmi zvezd  je smela zapeti ameriško himno, a njena različica večini ni bila niti najmanj všeč. 

Na pevko so kritike letele z leve in desne strani, oglasila sta se celo nekdanji košarkar Charles Barkley, ki je po zvezdničinem vzdihovanju izjavil, da potrebuje cigareto.

Fergie se je po nastopu opravičila. Povedala je, da je bila zelo počaščena, da je lahko zapela himno in da je hotela gledalcem ponuditi nekaj posebnega, kar več kot očitno večini ni bilo všeč. "Ljubim to državo,“ je še izjavila in dodala, da je dala vse od sebe. 
Kritike pa so zvezdnici, ki je javno povedala, da je bila odvisna od alkohola, prišle do živega. Njeni prijatelji so v velikih skrbeh. "Obnaša se nenavadno, prijateljem sredi noči pošilja sporočila,“ je povedal vir in dodal, da je Fergie očitno spet zašla na kriva pota. 

Zvezdnica je veliko razočaranje sicer doživela že pred katastrofalnim nastopom na tekmi, saj njen novi album ni bil dobro sprejet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.