Fergusonova denar dobila od pedofila

Foto: Žurnal24 Sarah Ferguson
Yorška vojvodinja Sarah Ferguson je denar za poplačilo svojih dolgov dobila od prijatelja svojega nekdanjega moža, princa Andrewa.
Oglej si celoten članek

Nekdanja soproga britanskega princa Andrewa, yorška vojvodinja Sarah Ferguson, je v intervjuju priznala, da je od ameriškega obtoženega pedofila Jeffreyja Epsteina prejela finančno pomoč v višini 15 tisoč funtov (17.430 evrov). Slednji je prijatelj princa Andrewa. Fergusonova je zatrdila, da o ozadju Epsteina ni vedela ničesar, in obljubila, da bo izposojeni denar vrnila.

"Tako sem potrta, da vam ne morem povedati," je priznala. "Ko bom lahko, bom denar vrnila, z Jeffreyjem Epsteinom pa nikoli več ne bom imela opravka."

Prenos denarja je bil izvršen preko Andreweve pisarne, je še razkrila, sama pa v plačilo ni bila neposredno vpletena.

Vojvodinja se je dolgo spopadala s finančno stisko, med drugim se je po pomoč zatekla tudi k jasnovidki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.