Fiasko: To je resnica, zakaj "gospoda Despacita“ ne bo v Zagreb

Foto: youtube
Foto: youtube
Kakšne tehnične težave! To je resnica, zakaj so odpovedali koncert.
Oglej si celoten članek

"Zaradi težav, ki so povezane s tehnično izvedbo in so posledica pomanjkanja komunikacije s strani managementa Luisa Fonsija, organizator Davos Ideje d.o.o. ne more izpeljati koncerta v skladu s standardi in produkcijo, ki ga tak dogodek zahteva in je zato prisiljen odpovedati koncert," so sporočili organizatorji koncert Luisa Fonsija v Zagrebu.

Če gre verjeti pisanju 24sata, so resnico zamolčali. Koncert so odpovedali, ker so prodali premalo vstopnic. Dan pred Fonsijem bo v Areni Zagreb nastopil Petar Grašo, zato so imeli premalo časa, da bi areno za Fonsijev koncert zmanjšali.

V Areni je prostora za 24 tisoč ljudi, prodajalo pa se je le 9220 vstopnic, ker je produkcija tako obsežna, da so potrebovali večjo dvorano, je razložil organizator. Vstopnice so sicer stale med 24 in 112 evrov.

Na Hrvaškem se sicer šušlja, da je koncert le prestavljen, in sicer na pomlad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:00 25. November 2017.

    ha ha ha ... a še kdo kej verjame tem podkolpskim ciganom ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.