Filip si je grobo vzel Mirelo

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Milfica Mirela je več kot očitno všeč tudi Filipu, ki ne izbira sredstev za dosego svojega cilja.
Oglej si celoten članek

Da za Mirelinimi čari nori tudi Filip, ni skrivnost. Še dodatno pa ga je razvnel njen poljub z Alenko, zaradi katerega je Mireline sladke ustnice želel preizkusiti tudi sam. 

"Kaj pa s pravim moškim," ji je predlagal, Mirela pa mu je odgovorila: "S pravim moškim se že ližem. Z Maretom vsak fa**** dan." Filip se ni dal pregnati, Mirelo je zagrabil za obraz in jo nameraval poljubiti. Ta pa ga je odrinila in mu zabrusila: "Ne zaj****** me, jeb* se, Filipe alooo."

Ogorčena je vse skupaj zatožila Marku, ki se je le zgrozil in rekel, da je za Filipa škoda besed. Sicer pa med Mirelo in njenim dvajset let mlajšim ljubimcem vse pogosteje prihaja do trenj. Čeprav ji je končno izpovedal ljubezen, njej to ni dovolj in je prepričana, da se z njo le igra, medtem ko je sama zaljubljena do ušes. No, vsaj tako pravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.