Film naju je vzburil

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Spet je prišel po DVD-je v izposojevalnico, kjer delam, in znova je vzel nekaj vročih filmčkov.
Oglej si celoten članek

Zdelo se mi je zanimivo, da mu ni nič nerodno. „Zakaj bi se pa delal finega? A ti pa nikoli ne gledaš teh reči in si jo malce podrgneš ali pa tako ogreješ dragega?“ Na koncu se je sicer nasmehnil, toda vsekakor me je pošteno zbodel. Žal sem bila samska in sem o dragem ter kakem trdem korenjaku lahko le sanjarila. Seveda ob kakšnem izmed pikantnih filmčkov, ki sem jih redno nosila domov.

Dobil me je. Res me je. Naslednjič sem mu med pogovorom rekla, da žal nimam družbe za ogled kakega dobrega filma in še v istem hipu se je ponudil. Tako ali tako sem ga imela že za prijatelja, zato sem pristala na večer pred njegovo velikansko televizijo. Več kot dve moji plači ga je stala, a z denarjem očitno ni imel težav. Doma je imel izjemno lepo in televizija se mi je resnično zdela kot pravi kino. Tudi zvok je bil odličen, a ga za tisto, kar sva gledala, niti ne bi potrebovala. Ob erotičnih prizorih so se najina čustva, kaj hitro razvnela. Z las mi je potegnil sponko in mi razpustil dolge črne lase. Dejal je, da so moje modre oči med njimi videti veličastno. Jaz se z njegovimi lasmi nisem ukvarjala.

Raje sem po dolgem času poprijela za čvrstega korenjaka, od katerega kar nisem mogla odmakniti oči, pa čeprav me je zanimal tudi prizor na televiziji, ki se je že povsem prevesil v zaključek.

Pri sebi sem pomislila, kako na hitro sem se spustila v intimo s tem tipom in občutila silno zadovoljstvo, da sem to premogla. Vedno sem si želela biti takole spontana, a mi ni nikoli uspelo. Bila sem vse preveč zadržana in na ta račun zamudila kar nekaj zabave. Tokrat pa sem takoj zgrabila priložnost. Naslonila sem se na stran, da sem mu zadnjico porinila v roke, s katerimi mi je potisnil kratko krilce preko nje. Zelo zadovoljno je mrmral, ko se je s prsti dotikal vlažne mucke, jo božal preko hlačk in tuhtal, kako bi čim hitreje prišel zraven s svojim ponosom. S prsti sem prijela za rob spodnjic in jih potegnila na stran, nakar je z vrhom korenjaka že naslednji hip zabredel med navlažene sramne ustnice. Uživala sem v vsaki sekundi njegovega poigravanja, ko mi je z vrhom uda masiral potrebnico, iskal z njim malo nabreklinico in jo dražil, da me je kar razganjalo od pohote.

Foto: Žurnal24 seks

 

Nisem zdržala več bližine moškega ponosa. Predolgo je bilo, da bi se pustila čakati in se počasi naslajala ob perverznih igricah. Kar sama sem sunila proti njemu, ga ujela v tesen in vlažen objem moje sestradanke ter jo potisnila po žilavem udu vse do konca. Tiho je zaječal, njegove dlani so obstale na moji zadnjici, nato pa zgrabile za boke, s katerimi sem vse hitreje prihajala proti njemu.

Niti premakniti se mu ni bilo potrebno. Vse sem počela sama in ob pogledu na trojček na televiziji pomislila, kako bi bilo fino, ko bi imela ob sebi še enega potrebnega tipčka. Tako malce za dodatno razvedrilo. Vlekla bi mu ga in ga prosila za velik orgazem po obrazu, med tem ko bi se živalsko nabijala na korenjaka za seboj in prihajala, da bi vse okoli mene, z menoj vred, ječalo.

Morda sem bila celo nekoliko preveč napadalna, toda ko sem v roki začutila trdega tiča, se mi je zmešalo. Vem, da mu je prijalo, zato se s svojim pohotnim obnašanjem nisem preveč obremenjevala. Raje sem se skoncentrirala na mravljinčke, ki so preplavljali moje telo, me grabili po češpljici in me vodili v neskončen bazen orgazmov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.