Film Očka v krilu bo dobil nadaljevanje

Foto: IMDb
Foto: IMDb
Robin Williams se bo ponovno preoblekel v ženska oblačila, saj naj bi se na filmska platna vrnila komedija Očka v krilu.
Oglej si celoten članek

Letos mineva že 21 let, odkar smo Robina Williamsa videli v vlogi gospe Doubtfire, ki je navdušila ves svet. Komedija je bila velik hit in je v filmske blagajne prinesla več kot 441 milijonov dolarjev. Ustvarjalci naj bi o nadaljevanju začeli razmišljati že leta 2001, a niti Williams niti režiser Chris Columbus nista bila zadovoljna s ponujenimi scenariji, zdaj pa sta očitno prebrala takšnega, ki si zasluži njuno pozornost. Kot poroča Hollywood Reporter, so prvi pogovori o snemanju že stekli, kdaj pa bomo nadaljevanje videli na filmskih platnih, še ni znano.

Spomnimo, Williams je v komediji upodabljal igralca, ki se loči od žene, ona pa dobi skrbništvo nad tremi otroki. V želji, da bi ostal v njihovi bližini, se preobleče v škotsko varuško in pazi na svoje otroke. Robin si je za to vlogo pred dvajsetimi leti prislužil zlati globus.

"Nadaljevanja so bedna"

V nadaljevanju pa ne bomo videli Mare Wilson, ki je upodobila Robinovo prikupno hčerko Natalie. Zdaj 26-letna Mara je prek Twitterja sporočila, da nasprotuje projektu. "Igrala sem že v povprečnih filmih, še nikoli pa v nadaljevanjih. Nadaljevanja so običajno bedna, razen, če niso del trilogije. Mislim, da se je Očka v krilu končal tam, kjer se je moral," je povedala in dodala: "Sploh me niso vprašali, če bi igrala v njem in mislim, da bi bilo čudno, če bi me. Ne igram več veliko in nisem več ljubka majhna punčka," je zaključila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.