Film pod zvezdami 2015

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Včeraj so v Kinodvoru s premiero filma Poštarjeve bele noči Andreja Končalovskega odprli Kinodvorišče, čez manj kot mesec dni pa se že dvignemo pod grajske zvezde
Oglej si celoten članek

Film pod zvezdami, letni kino, ki ga v soorganizaciji pripravljata Kinodvor in Ljubljanski grad, bo letos na čarobnem prizorišču Grajskega dvorišča potekal v zgodnejšem terminu, od 2. do 25. julija.
 
V štiriindvajsetih zaporednih poletnih nočeh Film pod zvezdami predstavlja izbor najbolj odmevnih filmov pretekle kinematografske sezone, med njimi zmagovalce filmskih festivalov v Cannesu, Berlinu in Benetkah, dobitnike in nominirance oskarjev, najbolje obiskane filme v Kinodvoru in uspešnice z Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala LIFFe, nekatere filme, ki so kot narejeni za prikazovanje pod zvezdnatim nebom (letos Medzvezdje, Pobesneli Max: Cesta besa in Zgodbe o konjih in ljudeh), animirani film za vse generacije (Bacek Jon film) ter najbolj odmevne dokumentarce, ob vsem tem pa še tri predpremiere:

  • v petek, 3. julija: Daleč od ljudi (Loin des hommes, David Oelhoffen, Francija, 2014)
  • v sredo, 15. julija: 45 let (45 Years, Andrew Haigh, Velika Britanija, 2015) in
  • v soboto, 25. julija: Vikendova predpremiera: Amy (Amy, Asif Kapadia, Velika Britanija, 2015) 

Filmi bodo na sporedu vsak dan ob 21:30, predvajani pa bodo v izvornem jeziku s slovenskimi podnapisi. Cena vstopnice je 4,5 EUR, za predpremiere 5,5 EUR. Vstopnice gredo v prodajo danes – v torek 9. junija (tudi v Kinodvoru)!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.