'Filmanje je kot seks'

Foto: Žurnal24 Njegova muza je tudi Scarlett Johansson.
Za ameriškega režiserja in igralca, 73-letnega Woodyja Allenaje snemanje filmov podobno seksu.
Oglej si celoten članek

Ameriškega režiserja vedno znova ga žene naprej misel, da bo končno posnel najboljši film vseh časov. "Vendar je filmanje kot seks. Človek se spušča vanj, poln pričakovanj, večinoma pa je potem razočaran," je Allen povedal v intervjuju za revijo TV Movie.

Nasprotno pa ga niso razočarale njegove muze - od Diane Keaton prek Mie Farrow pa tja do Scarlett Johansson. Njegova skrivnost za zasedanje vlog: "Nikoli ne izbiram igralk, ki so posebej močno prepričane vase. Pred takšnimi ljudmi se na splošno velja varovati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.