Filmi, ki so zaslužili več kot milijardo

Foto: Žurnal24 Avatar Foto: Žurnal24 Titanik Foto: Žurnal24 Harry Potter in Svetinje smrti - 2. del Foto: Žurnal24 Gospodar prstanov: Kraljeva vrnitev Foto: Žurnal24 Transformerji 3 Foto: Žurnal24 Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja Foto: Žurnal24 Svet igrač 3 Foto: Žurnal24 Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi Foto: Žurnal24 Alica v Čudežni deželi Foto: Žurnal24 Vitez teme
Le deset filmov se lahko pohvali, da so s prodajo vstopnic zaslužili več kot milijardo dolarjev. Studio, ki vlada lestvici, je Disney, režiser, ki se na njej pojavi največkrat, je James Cameron, Johnny Depp pa igralec, ki je zaigral kar v treh filmih na seznamu desetih najbolj dobičkonosnih filmov vseh časov.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.