Filmska zvezda Fergie?

Foto: Žurnal24 Fergie je znana predvsem kot pevka, ali je dobra v igranju, pa bomo še videli.
Fergie, pevka skupine Black Eyed Peas, bo nastopila v muzikalu Nine. Poleg nje zasedbo sestavlja vrsta priznanih igralcev in nominirancev za oskarja.
Oglej si celoten članek
Fergie, katere polno ime je Stacy Ann Ferguson, je v prvi vrsti pevka. Poleg samostojne kariere je tudi članica uspešne skupine Black Eyed Peas. Do zdaj se je sicer že nekajkrat preizkusila v igranju, a zgolj v majhnih in stranskih vlogah. Film Nine bo njen prvi veliki film, odigrala pa bo vlogo Saraghine, poželjive ženske, ki glavnega akterja zgodbe Guida vpelje v svet seksualnosti.

 

Nine na Broadwayu

Prvič je bil muzikal uprizorjen na odru leta 1982. V vlogah Guida in njegovih žensk so v različnih uprizoritvah nastopali znani igralci, kot so Antonio Banderas, John Stamos in Jane Krakowski.

Fergie pa se bo v filmu morala še posebej izkazati, saj poleg nje igralsko zasedbo sestavljajo sami znani in uspešni igralci, med njimi letošnja dobitnika oskarja Daniel Day-Lewis in Marion Cotillard. Udeležbo pri filmu pa so potrdile tudi Nicole Kidman, Kate Hudson, Judi Dench, Sophia Loren in Penelope Cruz. Kljub zvezdniški zasedbi pa režiser filma Rob Marshall zatrjuje, da bo pevkina vloga zelo pomembna.

Muzikal Nine, ki naj bi v kinematografe prišel konec leta 2009, bo posnet po že znani zgodbi. Govori o ženskah v življenju glavnega akterja Guida Continija, ki ga bo odigral Day-Lewis. Zgodba je delno avtobiografska pripoved o znanem italijanskem režiserju Federicu Felliniju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.