Filmske vloge Natalie Portman

Foto: Žurnal24 Oskarjevska nominiranka Natalie Portman igra Nino, ki ni prepričana, da se bo sp Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 V kot vroče maščevanje Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Druga sestra Boleyn Foto: Žurnal24 Bližnji odnosi Foto: Žurnal24 Hladni vrh Foto: Žurnal24 HOTEL CHEVALIER (2007) Foto: Žurnal24 Moje borovničeve noči Foto: Žurnal24 Stanje zamaknjenosti Foto: Žurnal24 Seks brez veze, No Strings Attached, napovednik, trailer, Natalie Portman, Ashto
Natalie Portman je za svojo igro v filmu Črni labod včeraj prejela oskarja za najboljšo žensko glavno vlogo. V galeriji si oglejte, v katerih filmih je lepotica še nastopila.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.