Filmski izziv, da te kap

Foto: Žurnal24 Kdo bo zdržal najdlje? (Foto: Shutterstock)
V Boliviji bo potekalo tekmovanje v neprekinjenem gledanju filmov. Gledalci bodo lahko v štirih dneh predvajanja dvorano zapustili za največ pet minut.
Oglej si celoten članek

Lastniki novega multipleksa v bolivijski prestolnici La Paz bodo priredili tekmovanje v neprekinjenem gledanju filmov, ki bo zagotovo pravi izziv za zagrizene filmofile.

Zmagovalec, ki bo najdlje gledal filme, ne da bi pri tem zaspal ali odšel iz dvorane, bo prejel brezplačno enoletno vstopnico za novi multipleks. Organizatorji so sporočili, da bo vsak, ki bo kinodvorano zapustil za več kot pet minut, izločen iz tekmovanja. "To bo preizkus za bolivijske filmofile," je dejal izvršni direktor megacentra v La Pazu Jose Luis Gomez.

Tekmovanje se bo začelo 19. februarja, organizatorji pa so pripravili 50 filmov, ki jih bodo zaporedoma brez prekinitev predvajali štiri dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.