Finale Kmetije: To je gledalcem ostalo skrito

Foto: Saša Despot kmetija Foto: Saša Despot kmetija Foto: Saša Despot kmetija Foto: Saša Despot kmetija Foto: Saša Despot matjaž trobec Foto: Saša Despot jasna kuljaj Foto: Saša Despot jasna kuljaj Foto: Saša Despot kmetija Foto: Saša Despot matjaž trobec Foto: Saša Despot matjaž trobec Foto: Saša Despot knz2016 Foto: Saša Despot knz2016
Kaj se je med oglasi dogajalo v areni, v kateri so se finalisti borili za zmago?
Oglej si celoten članek

Matjaža je bilo treba tolažiti, Jasno Kuljaj je očitno kljub dolgim spodnjicam zeblo, saj so ji takoj prinesli bundo, …. To in še več v galeriji.

Kako je Adriana prišla do zmage, pa lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:21 18. December 2016.

    Zmagala je Slovenka.

  • 14:52 18. December 2016.

    P.S. Tudi ti si bil za en kurc.Kar cmeri uaaaaa..uaaaa.

  • 14:44 18. December 2016.

    Zmagala je pa največja krava.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.