Finale Kmetije: Znani starleti od vznemirjena kar stali

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Med občinstvom tudi tako vroče navijačice!
Oglej si celoten članek

Fotomodel in podjetnica Anja Jenko je bila v soboto del izbrancev, ki so si finale resničnostnega šova Kmetija lahko ogledali v živo. Eden od zvezdnikov letošnje Kmetije, Joel, je namreč Anjin dober prijatelj in najboljši prijatelj njenega partnerja. 

Franko Bajc Na to vprašanje, ki zanima vse, zmagovalec Kmetije ni odgovoril

Kot se za Jenkovo spodobi, je s svojim stasom tudi tokrat privabila pozornost, pa čeprav je bila oblečena v povsem običajno belo majico in kavbojke, le da je modrček tokrat pustila doma in s tem zelo razveselila moški del občinstva ter gledalcev pred televizijskimi zasloni. Čez majico so namreč nesramno kukali obrisi Anjinih bradavičk ... "Preden sem šla od doma, sploh vedela nisem, da se vse tako vidi skozi, to sem opazila šele na kameri," je modni "spodrsljaj", ki ji ga z veseljem oprostimo, priznala Anja. 

Foto: Saša Despot kmetija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:40 22. December 2018.

    Jaz se pogledam v ogledalo ko grem med ljudi.....zgleda,da ga nima...nekatere bi pa res vse naredile za samopromocijo!!!!!!Čudno,da ni prišla …

  • 13:35 22. December 2018.

    Grda na zalost.

  • 12:36 22. December 2018.

    Fetiševi sta stali, ko je pisala ta zmazek. Ana, ti si res bolne in se poslabšuje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.