Finale Oprah šova

Foto: Žurnal24 Poslovila se je s solzami v očeh. (Foto: Reuters)
Oprah Winfrey se je s solzami v očeh poslovila od svoje pogovorne oddaje The Oprah Winfrey show, s katero je svoje oboževalce razveseljevala kar 25 let.
Oglej si celoten članek

Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey je po četrt stoletja v etru izpeljala svojo zadnjo oddajo The Oprah Winfrey show z Mario Shriver, Tylerjem Perryjem in Cicely Tyson v občinstvu.

V nasprotju z dvema prejšnjima oddajama, v katerih so nastopili številni hollywoodski zvezdniki, je zadnjo epizodo šova namenila svojim oboževalcem, ki so jo zvesto spremljali 25 let. Tako v poslovilno oddajo ni povabila nobenih zvezdniških imen, govorila je le sama. "Bila je skoraj pesem njenim oboževalcem. Govorila je o bojih, skozi katere je morala, da je prišla, do koder je, in koliko ji pomeni naša podpora," je povedala Paola Hernandez iz občinstva. "V določenem trenutku je govorila o notranji energiji in kako se ta prenaša v vsakdanje življenje, gledala pa je naravnost vame. Bilo je čudovito." Oprah se je v oddaji med drugim zahvalila režiserju Perryju, da je prišel v njeno oddajo razpravljat o svojih izkušnjah z nadlegovanjem, poljubila in objela je dolgoletnega partnerja Stedmana Grahama ter se sprehodila skozi hodnike studiev Harpo.

Oprah je novembra 2009 sporočila, da bo po 25 letih prenehala s snemanjem priljubljene pogovorne oddaje. Milijarderka se bo zdaj posvetila svoji kabelski televiziji OWN – Oprah Winfrey Network, ki je z oddajanjem začela januarja letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.