Finalisti Kmetije: Je nekoga po betici udarila karma?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Za nami je zadnja arena pred velikim finalom.
Oglej si celoten članek

Letošnja Kmetija na POP TV se počasi končuje, saj je veliki finale na sporedu že prihodnji petek. Včeraj sta se v zadnji areni pomerila Deja in Boris. Slednji je moral tik pred zadnjim, finalnim tednom, pospraviti kovčke. Deja ga je premagala v znanju in spretnosti. Boris je na vprašanje, kako se počuti, da je izpadel tik pred ciljem, povedal, da je tega vajen in da šov jemlje kot igro. Dejal je tudi, da Deji privošči zmago in da je ni podcenjeval, kot sicer trdi zmagovalka dvoboja.

Na Milenino opazko, naj jim stisne roko, pa je rekel, da tega ne bo storil. "Ljudje morajo začeti razmišljati, kako bodo delali. Samo delo, delo, delo. Drugega jim ne želim,“ jim je povedal v slovo. Boris je sicer skoraj ves teden, ko ga je glava družine Maja postavila za hlapca, bojkotiral delo in se raje učil pratiko.

Voditeljica šova je sicer finalistom v slovo povedala, da od tega trenutka dalje nič več ni v njihovih rokah. Kaj to pomeni, bomo izvedeli drug teden. V vsaki sezoni Kmetije so se finalistom na posestvu v zadnjem tednu pridružili izpadli kandidati in odločali o njihovi usodi. Bo tudi tokrat tako?

Ali se bo Boris vrnil v šov ali ne, tako še ne vemo, verjetno pa mu je žal, da je prekršil obljubo, ki jo je dal Sabini. Ta ga je postavila za glavo družine, da bi po njenem izpadu izločil njene "sovražnice“ - Dejo, Mileno in Tamaro – a tega ni storil. V boj je poslal fanta. Obljubo je prekršil kar dvakrat. Ko ga je izpadla Monika prav tako s tem namenom postavila za glavo, se je Boris raje poskušal znebiti Mitje, kar mu sicer prav tako ni uspelo, kot pa Deje, ki je bila zanj na koncu usodna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.