Finalisti zgoraj brez

Foto: Ana Gregorič Blaž Brudar Foto: Ana Gregorič Blaž Zaplotnik Foto: Ana Gregorič Goran Jocković Foto: Ana Gregorič Jan Kozina Foto: Ana Gregorič Jure Rugani Foto: Ana Gregorič Matija Dušak Foto: Ana Gregorič Mihael Škafar Foto: Ana Gregorič Naser Bećiri Foto: Ana Gregorič Nejc Zager Foto: Ana Gregorič Simon Šimek
Finalisti tekmovanja Mister Slovenije 2013 so se na ogled postavili na bolj vročih fotografijah.
Oglej si celoten članek

Uradne fotografije desetih finalistov projekta Mister Slovenije 2013 so vendarle ugledale luč sveta. Koncept tokratnega sklopa je preplet delčka bogate slovenske dediščine in mode. Postavni finalisti in prekaljeni ustvarjalci fotografij so se namreč odpravili v okolico znamenitega samostana Žička kartuzija. Za primeren videz, ki se je zlil s čarobno okolico, so poskrbeli trije študenti oblikovanja tekstilij in oblačil – Vasja Lasić, Barbara Krmelj in Jakob Jurkošek, modne fotografije pa je tudi tokrat ustvarila fotografinja Ana Gregorič. Pod stylinge se je podpisala priznana stilistka Maja Lazar, za masko je poskrbela umetnica ličenja Barbara Fartek iz kozmetične hiše MUD, za pričeske pa Dubravka Guć iz frizerskega salona Dube.

Fotografije so na voljo tudi na uradni spletni strani projekta in uradni Facebook strani Misterslovenia.com, kjer že poteka glasovanje finalistov. Kandidat z največ všečki bo na finalnem dogodku neposredno uvrščen v superfinale. Glasovanje traja do finalne prireditve, ki bo 12. junija v Klubu Cirkus v Ljubljani. Takrat bo znan mister Slovenije 2013, ki bo našo deželo zastopal na svetovnem lepotnem izboru Mister International 2013 v Indoneziji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.