Finalno hrumenje mladih pištol

Foto: Žurnal24 Vzburljivo pokušina novih klubskih upov boste lahko okusili že za ceno 5 evrov V
Po navdušujočih petih predizborih v Škofji Loki, Murski Soboti, Postojni, Brežicah in Mariboru bo danes, v četrtek 16.4., zaključno počilo še v ljubljanski Gali hali.
Oglej si celoten članek

Finalni večer napoveduje pestro selekcijo; otvoril bo istrski trio The Cowmonkeys z mineštro rock žanrov, v čustvene globine bodo vodili maratonci Grimmski, inovativni pristop do reciklaže grunge zapuščine bo v domeni Flyspoon, neobičajno zmes elektronskih in rockerskih prijemov pričakujemo s strani karlovške zasedbe KOH in za finale še zagrebški stoner-rock kvartet na začetku evropske turneje Cojones. Koncert, s katerim se arhivirajo generacije pohajkovalcev po domačih klubskih odrih, bodo dodatno začinile nagrade, tudi s strani publike.

Vzburljivo pokušina novih klubskih upov boste lahko okusili že za ceno 5 evrov Vstopnine bo priložena tudi letošnja kompilacija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.