Firth bo krvoločni vampir

Foto: Žurnal24 Firthov lik bo temačen in grozljiv. (Foto: Reuters)
Colin Firth je dobil vlogo, v kateri se bo moral izkazati kot krvoločni vampir.
Oglej si celoten članek

Dobitnik oskarja Colin Firth je dobil vlogo v grozljivki Stoker, v kateri bo igral vampirja, poroča britanski spletni portal News Of The World. V filmu bo poleg Firtha zaigrala tudi Mia Wasikowska, znana po vlogi v filmu Alica v čudežni deželi.

Wasikowska naj bi zaigrala Indio Stoker, Firth pa njenega strica. Britanski spletni portal še poroča, da bo film poln nasilnih in krvavih prizorov, za katere bo zaslužen prav Firth, ki bo menda svoje žrtve neusmiljeno pretepal in ubijal.

"Pravo presenečenje je, da je Colin sprejel takšno vlogo. Njegov lik je temačen in grozljiv, česar nismo navajeni," je povedal neimenovani vir. V filmu naj bi zaigrala tudi Nicole Kidman, toda dogovori z ustvarjalci filma še vedno potekajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.