Fishburnova hči na operacijo vagine

Foto: Žurnal24 Montanin film je postal pravi hit. (Foto: youtube.com)
Problematična hči Laurencea Fishburnea, Montana Fishburne, je razkrila, da si bo v kratkem privoščila lepotno operacijo prsi in vagine.
Oglej si celoten članek

Čeprav 19-letni Montani, ki se je pred kratkim odločila podati v porno vode in je posnela tudi svoj prvenec, ne primanjkuje dela in je s televizijsko hišo Vivid podpisala kar nekaj pogodb, si hči slavnega igralca želi, da teh nikoli ne bi zmanjkalo. Zato se je odločila, da si bo dala povečati prsi in operirati vagino.

„Želim si za eno številko večjih prsi in ožjo vagino,“ je povedala Montana, ki se je septembra prostovoljno odpravila na zdravljenje na psihiatrično bolnišnico. Montana naj bi se zdravila zaradi vedenjskih in duševnih težav, na kliniki pa je preživela en mesec.

Montano sicer kmalu čaka sojenje, na katerem se bo soočila z bivšim dekletom svojega fanta, ki jo je nedavno pretepla v napadu jeze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.