Flavio Briatore leži v bolnišnici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Njegov nočni klub so že zaprli.
Oglej si celoten članek

Flavio Briatore, ki je bil nekoč zelo pomemben član karavane Formule 1, se je okužil s koronavirusom in leži v bolnišnici. Po pisanju RTL 70-letnik sicer ne leži na intenzivnem oddelku, njegovo stanje pa naj bi bilo kljub temu kritično, a stabilno.

Flavia so v bolnišnico v Milanu z rahlo vročino sprejeli v nedeljo. Okužil se je v svojem nočnem klubu Billionaire Club, ki je že od 17. avgusta zaprt. Kar 63 oseb, ki dela v tem klubu, je okuženih s covid-19. Mediji poročajo, da nihče ni kazal simptomov.

Poleg Briatorejevega lokala so v kraju Porto Cervo na Sardiniji zaprli še en nočni klub. Na otoku se število okuženih hitro povečuje – tudi med turisti, ki naj bi bili glavni krivci za širjenje virusa.

Na zamudi prvega dela šova Joonglaa STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.