Fluoroscenčni boste spet in

Foto: Žurnal24 Na festivalu, s katerim hočejo poudariti, da "bi bili Slovenci lahko ponosnejši
Vrnite se v osemdeseta. Na Krvavcu se danes ob 10. uri začenja Retro Podarim Dobim Fest.
Oglej si celoten članek

Če ste se v iskanju pustne oprave odpravili na podstrešje ali v klet, ste morda izbrskali tudi kak kos smučarske opreme iz 80. let. Oprijeta, po možnosti fluorescenčna oblačila in klasične smuči, tako imenovane sulice, vam bodo prišli prav, če se boste danes odpravili na Krvavec, saj se boste lahko aktivno udeležili zabavne prireditve Retro Podarim Dobim Fest.

Retročasi z Rifletom
Na festivalu, ki bo potekal na terasi brunarice Sonček, bo vse v znamenju naše zlate generacije smučarjev – smučalo se bo v opravah iz 80. let, slišali boste posnetke prenosov legendarnih tekem svetovnega pokala, obratoval bo retrobar, donel komad Smučajmo vsi, in kot pove že naslov prireditve, boste lahko za en evro kupili srečke podarim-dobim, ki prinašajo bogate nagrade. Da to ni le obrabljena besedna zveza, potrjuje idejni oče prireditve Sandi Murovec - Muri: "Med več kot 300 nagradami so Elanove smuči, Topperjevi smučarski kompleti, wind-stopperji, potovanja in prenosni telefoni." Nagrade bo ob 14.30 žrebal Janez Hočevar - Rifle, ikona nekdanje akcije Podarim-dobim.

Preizkusite se po starem
"Obiskovalci se bodo lahko zapeljali na sulicah in se preizkušali v stari tehniki smučanja. Marsikdo bo presenečen," napoveduje Murovec. Ob 10.30 bo na sporedu retrošola smučanja, iskanje stare smučarske oprave pa se vam bo morda obrestovalo ob 14. uri, ko bodo nagradili najizvirnejšega retroobiskovalca in skupino. "Bodimo ponosni na to, kar smo," sporoča Murovec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.