Ford se bo le poročil

Foto: Žurnal24 Harrison Ford in Calista Flochart naj bi se poročila poleti.
Igralec Harrison Ford in njegovo dolgoletno dekle Calista Flockhart naj bi se v kratkem poročila.
Oglej si celoten članek

Igralec, ki slovi predvsem po svoji vlogi v Indiani Jonesu, naj bi se s Calisto, ki je sicer znana po vlogi Ally McBeal, poročil poleti.

Par je skupaj že od leta 2002, ko sta se srečala na podelitvi zlatih globusov. Ford ves ta čas skrbi tudi za Calistinega sedemletnega posvojenega sina Liama, kot bi bil njegov.

Petinšestdesetletni igralec ima za sabo že dve ločitvi in še pred kratkim je zatrjeval, da se ne bo nikoli več poročil. Vendar viri pravijo, da si je premislil in da si poroke s Calisto želi čim prej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.