Ford še petič Indiana Jones

Foto: Žurnal24 Harrison noče v pokoj, pred kamere hoče spet spraviti tudi Seana Conneryja. (Fot
Igralec Harrison Ford je pripravljen še petič stopiti v čevlje Indiane Jonesa.
Oglej si celoten članek

Čeprav ima igralec Harrison Ford že 68 let, bo znova upodobil pustolovskega arheologa Indiano Jonesa. Razkril je, da bi rad spet uporabil svoj bič in klobuk, obenem pa izdal, da bosta pri novem delu filma, petem po vrsti, skupaj sodelovala režiserja Steven Spielberg in George Lucas.

"Če se mi trije uskladimo v določenih stvareh, bi si zelo želel posneti peto nadaljevanje. George nekaj dela, a še nič ni na papirju. O vsem smo se pogovorili in bilo bi zabavno, radi bi to posneli," pravi Ford.

Lucas je sicer že pred dvema letoma razmišljal o novem delu slavne sage, vendar se je poigraval z idejo, da bi bil v petem delu bolj poudarek na sinu slavnega arheologa Muttu Williamsu in ne več toliko na glavnem junaku. A si je kmalu tudi premislil. "Indiana Jones je le Indiana Jones. Harrison Ford je Indiana Jones," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.