Fosterjeva se je poročila s svojim dekletom

Foto: EPA
Foto: EPA
Igralka Jodie Foster je stopila pred oltar.
Oglej si celoten članek

Jodie Foster se je konec tedna zaobljubila svojemu dekletu, fotografinji Alexandri Hedison, s katero je v zvezi približno eno leto. Novico je za spletni portal TMZ potrdil tudi igralkin tiskovni predstavnik. Fosterjeva ni nikoli neposredno govorila o svoji spolni usmerjenosti, tej temi pa se je še najbolj približala leta 2013 na podelitvi zlatih globusov, ko je v zahvalnem govoru izjavila: "To ne bo velik govor, saj sem se najbližjim prijateljem, družini, sodelavcem in sčasoma vsem, ki me poznajo, razkrila že pred tisoč leti, tako rekoč v kameni dobi. Menda pa se od slavnih pričakuje, tako so mi povedali, da bodo podrobnosti iz svojega zasebnega življenja počastili s tiskovno konferenco, parfumom in resničnostnim šovom v najbolj gledanem terminu."

Za Jodie je to prvi zakon, saj dolgoletne zveze z bivšo partnerico Cydney Bernard, s katero ima dva sinova, ni okronala s poroko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.