Foto: Alenka Brezovšek (LPD) že pet let srečna s 14 let mlajšim

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Spoznala sta se v študentskem domu.
Oglej si celoten članek

Alenko Brezovšek, ki smo jo lahko spremljali v 2. in 4. sezoni resničnostnega šova Ljubezen po domače, letos pa je bila del komentatorske oddaje Ljubezen po domače na kavču, je v zadnji oddaji obiskal njen fant Blaž, s katerim sta srečna že skoraj pet let. Blaža očitno odlikuje tudi smisel za humor, saj se je z Alenkinim sokomentatorjem Janezom pošalil, češ da upa, da je držal roke pri sebi, ko je na kavču sedel ob njegovi dragi.  

33-letni Blaž je od svoje srčne izbranke mlajši 14 let, a za par to ni nobena ovira, saj Alenka še vedno poka od mladostniške energije in navihanosti. Imata pa prav posebno skrivnost, kako svojo zvezo ohranjata svežo. "Ne živiva skupaj, vidiva se ob koncih tedna in kakšen dan med tednom. Tako je bolj sveže in to ohranjava že skoraj pet let," je za zurnal24.si zaupala Alenka. Z njenim Blažem pa imata še eno skupno strast, strast do potovanj, tako se parček te dni odpravlja raziskovati Islandijo. 

Parček je imel vmes manjšo krizo, zato se je Alenka pojavila tudi v 4. sezoni šova, a bolj v podporo prijateljici Darji, kot pa v iskanju ljubezni, kar je takrat tudi priznala. "Sem še vedno v zvezi z istim moškim oziroma fantom, ki pa zelo ceni zasebnost ... Takrat sva imela krizo v odnosu, kot se kdaj zgodi večino parom. Sicer pa se imava lepo,“ je za zurnal24.si povedala oktobra 2020 in dodala: "V šov sem šla predvsem zaradi kolegice Darje, ki je takrat iskala pravega fanta zase in vem, da se sama ne bi opogumila. Janez se mi je zdel nekako super zanjo... Gledali sva Janezovo predstavitev in nama je bil simpatičen, nekega večera, po steklenici rumenega muškata ob sončnem zahodu na obali Novigrada, pa je nato padla odločitev, da greva v šov. Steklenico sva shranili za spomin, sem bila pa presenečena, da je bila naslednje jutro še istih misli.“

Foto: Voyo Alenka Brezovšek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.