Foto: Darji Tomažin iz Kmetije razdejali posestvo in zastrupili živali

Foto: Osebni arhiv Darja Tomažin Foto: Osebni arhiv Darja Tomažin Foto: Osebni arhiv Darja Tomažin Foto: Osebni arhiv Darja Tomažin
Vandali nad kmetijo naše resničnostne zvezdnice in to ne prvič!
Oglej si celoten članek

Zvezda šovov Kmetija in Ljubezen po domače Darja Tomažin je bila poleti ponovno tarča vandalov, ki so razdejali njeno kmetijo. Razmetali so ji smeti, zlomili kletke, spustili živali, ji uničili hrano za živali in ozimnico, stene počečkali s kljukastim križem in kar je najhuje, zastrupili mlade zajčke, ki so jih polili s kisom. 

"Starejši zajčki so preživeli, mladi pa so poginili. To ni bilo prvič. Točno vem, kdo je bil, a policija nič ne more, ker ni dokazov, zato sem sedaj namestila varnostne kamere," pravi Darja, ki je tisti večer spala na seniku in vandale slišala, a je  sprva mislila, da se po posestvu potikajo divje živali. 

Foto: Facebook Darja Tomažin

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:42 23. September 2020.

    Plačam več kot 90 dolarjev, da teh nepomembnih novic in osebkov ne objavljate.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.