Foto: Hannah Mancini in hčerka sta videti kot sestri!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Priljubljena pevka je po dolgem času pokazala svojo najstniško hčerko …
Oglej si celoten članek

"Ponosna na mojo punco, ki je končala 9. razred. Prihodnost je njena," je pevka Hannah Mancini zapisala na svojem Instagramu in delila fotografijo s svojo 15-letno hčerko Astrid, ki je že prava mlada dama. A ker je tudi Hannah pri 41-ih videti še kako mladostno, so številni mnenja, da sta s hčerko videti kot sestri. 

"To sem slišala šele zadnje čase, saj je bila Astrid dolgo videti kot otrok, zadnje leto pa se spreminja v pravo mlado žensko," pove pevka. Astrid sicer ne bo šla po maminih stopinjah, čeprav Hannah pravi, da ima zelo lep glas. "Pravi, da to ni zanjo, je pa kljub temu zelo umetniško naravnana, zanima jo moda in umetnost," še dodaja pevka, ki se je med karanteno začela ukvarjati tudi s peko prav posebnih tort iz olivnega olja.  

Foto: Instagram Hannah Mancini

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:28 18. Junij 2021.

    Pa hčerka zgleda res nekam stara...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.