Foto: Jadranka Kosor v študentskih letih prav ljubka!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Nekdanja hrvaška premierka objavila fotografijo iz študentskih let.
Oglej si celoten članek

Nič čudnega, da je markantna še pri petinšestdesetih, ko pa je bila ljubka tudi kot študentka. Jadranka Kosor je na Twitteju objavila svojo fotografijo iz mladih let in ob njej zapisala: "Ena študentska iz davnih časov. Sobota doma, ravno ob takem času, pozimi, po vožnji z avtobusom premražena. Zavita v mamin 'šlafrok' z mačkom. Dekica in babičin 'hakleraj'. Spomini za lahko noč."

Slovenija Pahor in Kosorjeva obujala spomine

Jadranka je bila sicer poročena dvakrat, prav nič manj privlačna pa ni niti v zrelih letih, kar ji je znal rad povedati tudi njen politični prijatelj Borut Pahor, nekoč premier, danes predsednik RS. 

Slovenija Ogenj Pahorja in Kosorjeve še ni zamrl

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:25 2. Februar 2019.

    Verjetno se bi marsikaki študent oglasil in pritrdil temu dejstvu

  • vec
    13:02 2. Februar 2019.

    Aaa to je una znana slovenka sej res, zdej sem se spomnu ko je borči častil kufe na tromostovju, romantika, …

  • 09:54 2. Februar 2019.

    Zakaj njej pridevnik golazen?Saj je Pahor podlegel njenim čarom. Ona je delala v korist svoje domovine. Golazen so slovenski politiki, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.