Afera odrezana roka: Julija Adlešič se je oglasila z luksuznih počitnic

Foto: Instagram Julija Adlešič
Foto: Instagram Julija Adlešič
Po aferi Odrezana roka uživa življenje.
Oglej si celoten članek

Ena izmed glavnih protagonistk zavarovalniške goljufije, imenovane afera Odrezana roka, Julija Adlešič se je vrnila v življenje, ki ga, kot je razvidno iz njenih Instagram objav, zajema s polno žlico.

Te dni se je namreč mudila na počitnicah in sicer v enem izmed najbolj mondenih evropskih mest, Monte Carlu. Julija ima tudi svoj krog oboževalcev, ki jo na Instagramu zasuvajo s komplimenti, sploh glede njenega brezhibnega videza in popolne postave. 

Ni znano, ali sta Julija in Sebastien Abramov, ki je bil soudeležen v afero Odrezana roka, še vedno par. Na zadnje so aprila letos v oddaji 24 ur poročali, da sta še v zvezi. V intervjuju za Slovenske novice pa je maja letos ekskluzivno povedala, da se po aferi in sojenju vrača v življenje, a da zaradi odrezane roke ne dobi službe. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 12:08 21. Oktober 2022.

    Jaz sem bil 6x v Monte Carlu pa kaj ! Službe ne bo dobila nikoli , kajti noben ne želi …

  • 09:39 18. Oktober 2022.

    Karma se počasi oblikuje,ko bo dojela bo pa že prepozno takrat .Prodaš dušo potem bi pa normalno živel ,pa ni …

  • 05:37 18. Oktober 2022.

    Še vedno lahko služi s filmi, kjer je dovolj ena roka in usta.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.