Foto: Murko počival na prsih te znane Slovenke

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Ponovno je požgečkal javnost.
Oglej si celoten članek

Damjan Murko pravi, da se je v času korona krize znašel in da bo lahko še naprej dostojno živel in preživel. "Drug teden bo izšel moj koledar za leto 2021, že nekaj časa pa imam tudi svojo uniseks dišavo Damjan Murko, ki se odlično prodaja," je zaupal Murko.

Pevec, ki rad šokira javnost, pa je te dni že razkril eno izmed fotografij svojega prihajajočega koledarja, na kateri mu družbo dela izpadla Masterchef tekmovalka Mojca Kravina. Mojca je iz šova izpadla zaradi poškodbe noge, zato je Damjan njej in njenim omakam Pekočko z veseljem namenil prostor v svojem koledarju. Slavna kuharica in štajerski slavček pa sta se pred objektiv postavila v prav žgečkljivih pozah. 

Foto: Simon Koležnik Damjan Murko

Novo na Joongli!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:09 22. Oktober 2020.

    Spomnite se , da je prodal v enem letu ( 2018 ?? ) za cerka 12.000 evriča stenskih koledarjev ! …

  • 10:27 22. Oktober 2020.

    No ja, človek pač mora preživeti, a ne?

  • 08:59 22. Oktober 2020.

    LJUBI BOG!!! Saj kaj drugega normalen človek enostavno ne more reči!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.