Foto: Na tej prireditvi zvezdnice kar brez gatk in modrčkov

Foto: Profimedia Foto: Profimedia Foto: Profimedia Foto: Profimedia Foto: Profimedia
Bi vi nosili tako obleko?
Oglej si celoten članek

Trenutno se odvija sezona podelitev, nedavno se je namreč odvila 96. podelitev oskarjev, pred kratkim pa tudi Idolo Awards v Madridu. Gre za špansko prireditev, ki jo vsako leto, že dve leti zapored, organizira španska vplivnica in ustvarjalka vsebin Aida Domènech - Dulceida in kjer se združujejo španski vplivneži in ustvarjalci vsebin.

Številne vplivnice so špansko javnost tokrat presenetile s pomanjkljivimi oblekami, pod katerimi je videti, da niso nosile ničesar. Kaj so nosile in kaj izpustile, preverite v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:25 17. Marec 2024.

    Vrvička na prdičku!

  • 18:32 17. Marec 2024.

    Sploh ne razumem zakaj se kažejo, zato nimajo nobenega razloga. Niso noben presežek, čisto povprečne frače. Bolj verjamem, da jih …

  • 15:47 17. Marec 2024.

    Dobro izgleda in še primerno za hitro uporabo..Le barva nekaterim ne bo všeč...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.