Foto: Napad na kralja Karla III., "orožje" pa bizarno!

Foto: Profimedia Kralj Karel III Foto: Profimedia Kralj Karel III Foto: Profimedia Kralj Karel III Foto: Profimedia Kralj Karel III Foto: Profimedia Kralj Karel III Foto: Profimedia Kralj Karel III Foto: Profimedia Kralj Karel III
Novi britanski kralj je bil včeraj tarča incidenta.
Oglej si celoten članek

Včeraj sta kralj Karel III in kraljica spremljevalka obiskala York, kjer sta skupaj z meščani proslavila postavitev kipa pokojne kraljice Elizabete II. A žal je dogodek zasenčil incident. Jezni protestnik je v kralja namreč zalučal tri jajca in ob tem vpil: "Ta država je bila zgrajena s krvjo sužnjev." 

Policisti so ga takoj ustavili. Jajca kralja niso zadela, jih je pa zaobšel, ko so pristala na pločniku, in nadaljeval klepet z mestnimi veljaki, kot da se ni zgodilo nič. 

V zavihku Bizarno preberite tudi ostale bizarne zgodbe, ki so se zgodile pri nas in po svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.